Zuhanykabinok

Artweger - professzionális design + perfekt technika

Ki ne vágyna egy jó zuhanyozásra egy kimerítő nap után? Ha semmi másra, csak az élményre akar koncentrálni, válasszon egy jó kabint.  Az Albatros Kft az ausztriai Bad Ischl-ben működő Artweger gyár termékeit ajánlja Önnek.

A közel 50 éve alapított gyár ma az európai piac egyik vezető gyártója. Neves ipari formatervezők  az európai izlésre készítik a termékeket.

Kiterjedt méretválasztékkal és változatos formákkal a lakás bármely helyére tudunk ajánlani kabint :  sík falra, sarokba, ferde tető alá, tetőtérbe. A technológia lehetővé teszi, hogy az épített falak pontatlanságait, függőlegestől való eltéréseit kompenzálni lehet. A kerekes székkel közlekedők részére különleges, nagy ajtónyílású kabinok szolgálnak.

A precíz gyártás során figyelnek a legapróbb részletekre, nagy hangsúlyt fektetnek a takaríthatóságra,  csúcsminőségű technológiát és anyagokat alkalmaznak.

 

Hidromasszázzsal és gőzzel kiegészített zuhanyfülkék

Optimális helyre elhelyezett 8-12 db befúvóval masszírozható a nyak, a hát, a váll, egyes típusoknál a lábfej, ezáltal fokozódik a vérkeringés és a salakanyag lebomlása. Hideg-meleg váltózuhannyal (un. skótzuhany) edzeni lehet a bőrt, ami megakadályozza a cellulitisz kialakulását.

Jól záródó elemekkel az Artweger több fajta gőzkabin családot készít. Az esztétikus, lehajtható ülések lehetővé teszik, hogy a kabin a zuhanyzás mellett gőzfürdőzésre is alkalmas legyen.

 

Néhány jellemző funkcióNéhány jellemző funkció

 

Termosztátos zuhany:
Ha a hálózati víz nyomása és mennyisége változik, hirtelen felborulhat a hideg-meleg arány. A termosztátos csaptelepek ezt akadályozzák meg azzal, hogy csak a forgatógombon beállított hőfokú vizet engedik át, megvédve a gyanútlan zuhanyzót a hitelen hidegzuhanytól vagy leforrázástól.

 

Skótzuhany, (más néven váltózuhany)
Hideg-meleg-hideg-meleg vízsugár váltakozása, (igény szerint be- és kikapcsolható)

Alarm funkció:
A világítás kivételével minden funkciót azonnal kikapcsol, a kabin hangjelzést ad.

Gőzkabin funkció:
A 45-50 °C-os gőzben 100 %-os relatív páratartalom mellett a test felfrissül, a szellem kikapcsolódik, a vérkeringés intenzívebb, az izmok ellazulnak. Hatása  a szaunához hasonló, de a hőfok kevésbé extrém, így azok is szívesen használják, akik a száraz szauna magas hőmérsékletét nem kedvelik, vagy akiknek a magas hőmérséklet használata nem javasolt. Gyermekek is igénybe vehetik.

Testünk 90 %-a vízből áll. A víz finom, mikro nagyságú változata a gőz, ami a legjobb testbarát ősanyag. A bőrbe mélyen beívódik és így visszaadja annak nedvességét, ruganyosságát. Előnye, hogy a pórusok és a véredények nem hirtelen tágulnak ki, mert viszonylag alacsony a hőmérséklet.
Intenzívebb vérkeringés mellet a salakanyag elégetése közben sem szárad ki bőrünk felülete. A kitágult pórusok elősegítik a bőr mélyebb rétegeinek tisztulását. A nedves melegben az izomcsoportok ellazulásával a görcsös fájdalmak csökkennek. A gőz különösen jó hatással van a reumás panaszokra, isiászra, mozgásszervi bántalmakra, emésztési zavarokra, krónikus légúti megbetegedésekre és idegrendszeri zavarokra.
A gőzszaunák további előnye, hogy a 45-50°C-os gőz gyógyítja a légutakat, eredményes a megfázás, légcsőhurut, nátha, bronchitis ellen. Gyógyító hatását fokozni lehet kellemes illatanyagok adagolásával (kamilla, eukaliptusz, fenyő, mentol, stb.) A modern gőzszaunákban az illatanyag automatikusan adagolható.
A beépített világítás, az "alarm" funkció és a rádió a komfortfokozatot növelik, optimális választással a kabin egyéni ízlésre alakítható.

 

 

Wellness koncepció Wellnesstechnikai tervezés Látványtervezés Termékek, megvalósítás, kivitelezés Szervíz
oldal tetejére    fel  

ALBATROS Kft. Wellnesstechnika © alapítás éve 1993.
cím: 1036 Budapest, Lajos utca 80. (passzázs)  |   telefon: +36 30 931 5531  |   fax: +36 1 437 0001  |   e-mail: info@albatros.hu
design: www.ekome.hu