TwinLine zuhanykád

Fürdőkád és zuhanykabin egyben

Fele helyfoglalással kettős funkció, a zuhanyozás és fürdés ideális egyesítése egy kádban– ez TwinLine. Tökéletes megoldást kínál a kis fürdőszobák problémáira, és hasznos segítség a mozgásukban korlátozottaknak.

 

Igazi könnyebbség az akadálymentes belépés azoknak, akiknek a kádból történő ki- és beszállás mindeddig nehézséget okozott. Csak 10-12 cm-t kell átlépni, máris bejutunk a kádba, kezdődhet a zuhanyozás. Ha az íves ajtót bezárjuk, a kádat fürdésre tehetjük alkalmassá. Nem kell  zuhany és kád között választani, a két funkciót optimálisan egyesíti. Ha szükséges, a kádat padlószintre süllyesztjük, így csak 7 cm-t kell átlépni beszállásnál.

 

Kis fürdőszobákban különösen ajánljuk a Twin Line-t, befelé nyíló ajtajával még kisebb a  helyszükséglet.

 

Az Artweger a zuhanyajtónál is magasra teszi a mércét. Az ívelt, különösen stabil biztonsági üveg ajtó intelligens záró mechanizmusa a kád biztonságos feltöltését teszi lehetővé. Kifinomult profilrendszer biztosítja az ajtó körül a tömítettséget. 

Az elektromos ajtózár és a beépített vízszintérzékelő biztosítják, hogy amíg a kádban víz van, az ajtót ne lehessen kiniytni. Nem kell attól tartani, hogy a fürdőszobát véletlenül eláztatjuk .

 

  Profi know-how, perfekt design  =  Artweger TwinLine

 

Bemutató videó:

 

 

Letölthető katalógusok: 

 

TwinLine KATALÓGUS - ide kattintva

Wellness koncepció Wellnesstechnikai tervezés Látványtervezés Termékek, megvalósítás, kivitelezés Szervíz
oldal tetejére    fel  

ALBATROS Kft. Wellnesstechnika © alapítás éve 1993.
cím: 1036 Budapest, Lajos utca 80. (passzázs)  |   telefon: +36 30 931 5531  |   fax: +36 1 437 0001  |   e-mail: info@albatros.hu
design: www.ekome.hu