Pool Spa fürdőszobai pezsgőkádak

A skandináv alapítású POOL SPA pezsgőfürdőkád gyár a ROCA világcég tőkeinjekciójával az európai piacon olyan termékcsaládot képvisel, mely a legkényesebb ízlésnek és a legkritikusabb minőségi követelményeknek is megfelel. Az Észak -Lengyelországban felépített modern gyár termékeinek nagy része német piacra kerül, így mind a pezsgőfürdőkádak, mind a zuhanykabinok rendelkeznek az EU piacon elengedhetetlen TÜV, GS és CE minősítéssel. Minden egyes kádat szigorú minősítési kritériumok szerint vizsgálnak meg.

A POOL SPA pezsgőfürdők teljes keresztmetszetű, 4-5 mm vastag acryl lemezből készülnek, több mint 20 féle színben rendelhetők. Minden típus alumínium vázszerkezetre épül, állítható magasságú lábaival a fürdőszobák padlóburkolatának egyenetlenségei kiegyenlíthetők. Alumínium állvány fogja össze az előlapot a káddal, így szerves egységet képeznek. A skandináv design jellemzői : a lendületes elegáns formák,  az elcsúszás ellen biztonságérzetet adó kartámaszok, amik szinte minden kádnál megtalálhatóak.

 

 

Wellness koncepció Wellnesstechnikai tervezés Látványtervezés Termékek, megvalósítás, kivitelezés Szervíz
oldal tetejére    fel  

ALBATROS Kft. Wellnesstechnika © alapítás éve 1993.
cím: 1036 Budapest, Lajos utca 80. (passzázs)  |   telefon: +36 30 931 5531  |   fax: +36 1 437 0001  |   e-mail: info@albatros.hu
design: www.ekome.hu