Pezsgőfürdő

Meleg + Víz + Masszázshatás

E három összetevő egymásra hatása, összefonódása a titka a pezsgőfürdők rohamos terjedésének.

 

A víz szinte lebegésben tart bennünket. Testsúlyunk kilenctized részét a felhajtó erő kiegyenlíti, az izmok ellazulnak, a keringési rendszert a legkisebb ellenállás terheli: a vérkeringés fokozódik. A meleg ehhez nagyban hozzájárul, elősegíti az oxigén, a tápanyagok, és más életfontosságú elemek eljutását a testcellákhoz, biztosítva evvel azok egészséges működését.
A masszázsrendszerek tovább fokozzák ezt a hatást. Az testre irányított vízsugár hatására a szövetek ellazulnak, a vérerek kitágulnak, biztosítva evvel a tápanyagok könnyebb célhoz jutását.
A légbefúvó rendszer a bőrt folyamatosan masszírozza. A levegő a bőrt friss oxigénnel táplálja, vérbősége pillanatok alatt többszörösére nő. A test oxigénellátása nagymértékben javul.

 

Egy jó pezsgőfürdőzés jótékony hatással van egészségünkre.Egy jó pezsgőfürdőzés jótékony hatással van egészségünkre.


A közel testhőmérsékletű vízsugárhoz kevert milliónyi kis légbuborék a test felületén szétpattanva ezernyi helyen folyamatosan masszírozza a bőrt, amely ruganyossá válik, ezáltal csökken a cellulitisz kialakulásának veszélye. Membrán hatásként az oxigén bejut a testbe, a vérkeringés intenzívebb lesz, a vér által szállított oxigén könnyebben jut el a sejtekhez, az izmok elernyednek, a görcsök megszűnnek, csökken az idegrendszer feszültsége, és a szellem is megnyugszik.

 

A vízmasszázs folyamatosan edzésben tartja az ereket, így megelőzi a visszeres panaszok kialakulását. Különösen jótékonyan hat a vízsugár egyes reumatikus bántalmakra. A balneoterápia ugyanezt az elvet használja a mozgásszervi panaszok enyhítésére.
Próbálja ki Ön is a pezsgőfürdő felüdítő, egészségmegőrző, gyógyító hatását!
Nem fog csalódni!

 

A pezsgőfürdők különböző fajtáit az Albatros Kft 1993-tól kezdve telepíti.

 

A minőségre törekedve a mobil, burkolatos medencék közül a német gyártmányú PICHLER GmbH és a RIVIERA POOL GmbH saját gyártmányait helyeztük előtérbe. A precíz német technika, az alkatrészellátás és a szerviz fontos argumentumok.
Mindkét gyártó exkluzív medencéivel tűnik ki a ma már szinte átláthatatlan mennyiségű és minőségű távolkeleti és amerikai gyártmánycsaládok közül.

 

Masszázsmedencéinket 1993 óta képzett személyzettel országosan telepítjük és szervizeljük.Masszázsmedencéinket 1993 óta képzett személyzettel országosan telepítjük és szervizeljük.


A telepítést megelőzően ingyenes helyszíni felméréssel és szaktanácsadással segítünk a megfelelő típus kiválasztásában. A szükséges telepítési feltételek előzetes tisztázásával megóvjuk a leendő tulajdonost attól, hogy „elkésve” -az építkezés esetleges előre haladtával - elkerülhetetlen kompromisszumokra legyen kényszerítve.
(szűkre hagyott ajtónyílás, elkészült csigalépcső, nem körültekintően lefektetett padlófűtés, stb.)

 

Kínálatunk jelentős  részét képezik a feszített víztükrű pezsgőfürdők, melyeket mind magán célra mind közcélú felhasználásra (panziók, szállodák, fitnesz termek, stb.)  készítünk és telepítünk.

 

Csempézett, épített pezsgőfürdőinket azoknak ajánljuk, akik színben vagy méretben olyan megjelenést kívánnak, amit a kompakt medencék nem tudnak teljesíteni.

Wellness koncepció Wellnesstechnikai tervezés Látványtervezés Termékek, megvalósítás, kivitelezés Szervíz
oldal tetejére    fel  

ALBATROS Kft. Wellnesstechnika © alapítás éve 1993.
cím: 1036 Budapest, Lajos utca 80. (passzázs)  |   telefon: +36 30 931 5531  |   fax: +36 1 437 0001  |   e-mail: info@albatros.hu
design: www.ekome.hu