Jégkabin, hókabin

Szauna vagy gőz után egyedülálló frissítő élmény jéggel átdörzsölni a testet, vagy néhány percet egy hideg kabinban eltölteni. 
A jéggép által folyamatosan termelt darált jég rozsdamentes ejtőcsövön csúszik ki a gyűjtő tálkába vagy edénybe.

 

Jég Albatros Wellnesstechnika

 

Különlegességként medvefej, vagy ördögfej is „köpheti” jeget, amit  gyűjhetünk üvegtálban, hordóban vagy kő medencében is. A jégdarabkák finom tapintásúak, élük nincs, kiválóan alkalmasak a test vagy az arc átdörzsölésére.  A bőr a hirtelen hőmérséklet változásra kellemes vérbőséggel reagál, arcunk, testünk kipirul, immunrendszerünk edződik.

 

Jég Albatros Wellnesstechnika

 

Ha igazi barlang hangulatot kívánunk, az egész kabint hűtenünk kell. A jégszikla formájú kiképzés egyik öblében gyűjthetjük a jeget, a levegőt pótlólagosan hűtjük. A gépészet helyigénye nagyobb, ezért gondos tervezést igényel.

 

Hókabin
Igazi hóesést varázsolhatunk wellnessünkbe akár a legnagyobb nyárban is. A hókabint nagyon jó hőszigeteléésel kell készíteni, és ajánlatos előtérrel,”szélfogó” zsilippel ellátni. Relatív nagy gépészeti teret igényel, energia-és helyigényéről jóelőre gondoskodni kell.

 

Hókabin Albatros Wellnesstechnika

A nagyobb ráfordítást az egyedülálló érzés kárpótolja !

Wellness koncepció Wellnesstechnikai tervezés Látványtervezés Termékek, megvalósítás, kivitelezés Szervíz
oldal tetejére    fel  

ALBATROS Kft. Wellnesstechnika © alapítás éve 1993.
cím: 1036 Budapest, Lajos utca 80. (passzázs)  |   telefon: +36 30 931 5531  |   fax: +36 1 437 0001  |   e-mail: info@albatros.hu
design: www.ekome.hu