Feszített víztükrű pezsgőfürdő

Feszített víztükör  =  pezsgő elegancia

A feszített víztükrű masszázsmedence a magáncélú felhasználás felső kategóriáját, valamint a közcélú felhasználást célozza meg.
Ideálisan alkalmazható hotelek, panziók, fitness klubok, szépségszalonok exkluzív berendezéseként is, ahol a teljes ellazulás élménye mellett a terápikus hatás is követelmény. A medence telepíthető önállóan, vagy úszómedence, szauna mellé, elhelyezhető télikertben vagy akár szabadban is. Jellemzője a túlfolyó rács, és az, hogy a vízszint (és a masszázshatás) nem függ a fürdőzők létszámától, hanem mindig állandó.

 

Feszített víztükrű pezsgőfürdő Albatros Wellnesstechnika

 

Medence higiénia
Hotelek, panziók, fitness klubok, wellness klubok ma már nem épülnek pezsgőfürdő nélkül. Ezekre a helyekre előírt rendkívül szigorú vízminőségi követelményeket csak a feszített víztükrű medencék tudják biztosítani. A víz alul lép be és felül távozik, a túlfolyó rácson átbukva azonnal a szűrőrendszerbe jut, evvel folyamatos felületi tisztulás valósul meg.
Tovább>>Bezár

A szkimmeres – fölözős- medencékben a vízszint 10-15-cm-rel a perem alatt van, a felületen összegyűlt piszok körbe-körbe forogva „keresi” a szkimmer 15-20 cm széles száját. A feszítés lehetővé teszi, hogy a használt víz a teljes (több méter hosszú) kerületen azonnal távozzon a szűrőrendszerbe, ahol megfelelő (homok)szűrő rendszeren átpréselődve megszabadul a szemmel alig látható finom szennyeződésektől. A vegyszeres  kezeléssel (automatikus vegyszeradagolók) fertőtlenített víz ezután kerülhet vissza a körforgásba. A vízkezelő rendszerre paramétereit közcélra szigorú nemzetközi előírások szabályozzák.

 

 

Magáncélú felhasználásra ugyanúgy igazak a kedvező vízminőségi értékek, és aki igazán nagyfokú tisztaságra törekszik,  feszített víztükrű medencét telepít.
Az ALBATROS Kft. több, mint 20 féle méretben, és formában kínál feszített víztükrű masszázsmedencéket. Kedvelt a kör alakú, van nyolcszögletű, és egyéb forma is.  

A feszített víztükrű medencék telepítésénél még nagyobb szerepe van az előzetes egyeztetésnek. A nagyobb helyigény miatt már tervezési fázisban kell eldönteni a medence pontos helyét és típusát, a kialakítandó födémnyílást, a megfelelő szinteket.
Tovább>>Bezár

 A gépészetet alkotó nagyobb méretű homokszűrőnek és a tágulási tartálynak a vízszint alatt kell elhelyezkednie. ideális esetben pl. a nappaliban működő pezsgőfürdő gépészete az alatta lévő (pince)helyiségben működik. Ha az épület tervezésénél a megfelelő méretek és szintek nem kerülnek kialakításra, bizony le kell mondani a feszítésről.

 

A feszített víztükrű medence a pezsgőfürdők királynője,
a higiénia magas fokával ajándékozza meg Önt.


Gondoljon időben a „királynőre” ! Készítsen számára megfelelő fogadószintet.

Wellness koncepció Wellnesstechnikai tervezés Látványtervezés Termékek, megvalósítás, kivitelezés Szervíz
oldal tetejére    fel  

ALBATROS Kft. Wellnesstechnika © alapítás éve 1993.
cím: 1036 Budapest, Lajos utca 80. (passzázs)  |   telefon: +36 30 931 5531  |   fax: +36 1 437 0001  |   e-mail: info@albatros.hu
design: www.ekome.hu