Épített gőzkabin

Az igényes kerámiákkal kialakított belső színharmónia, az exkluzív megjelenés, a kötöttség nélkül megválasztható méretek és alakok, – ez az épített kabinok világa.

 

Az Albatros gőzkabinok a funkcióhoz ragaszkodva a mai kor technikájával és anyagaival épülnek. Az építés precíz kivitelezést, szakértelmet kíván. A hangulatos fények, színhatások és díszítő elemek megadják az épített gőzkabinok különleges atmoszféráját.

 

A vízzáró falakat pótlólagosan olyan gőzzárással látjuk el, mely a finom pára áthatolását is megakadályozza. A CNC technikával kialakított padokat fűtjük, ami a gyors átmelegedést (és a gyorsabb igénybe vételt) teszi lehetővé. A padok leöblítésére hideg vizes Kneipp tömlő szolgál, segítségével időnként csuklónkat, bokánkat hűthetjük, kellemesebbé tehetjük a benttartózkodást.
A gőzgenerátorokat a vízminőség függvényében választjuk meg, teljesítményük garantálja, hogy mindig megfelelő töménységű gőzzel legyen teli a kabin. Ha vízben oldott kalcium mennyisége -af vízkőkiválás veszélye nagy-, speciális generátorokat alkalmazunk, vagy vízlágyítót szerelünk be. Hosszú távon megéri.
Illat anyag adagolóval kellemes gőz-illat keveréket juttatunk a kabinba.
Mennyisége természetesen beállítható. Igény esetén több fajta illat adagolására is lehetőség van.
A speciális gőzkabin ajtó minősége és kialakítása nagyon fontos. Biztonsági okból mindig kifelé nyílik, golyós rugós bepattanó rögzítéssel zárjuk, (zárat nem szabad használni). Biztonsági 8 mm-es üveglappal és szellőző réssel szereljük. Az üveg natúr, bronz vagy mintás is lehet.
Jó gőzkabint jól működő szellőzési rendszer nélkül nem lehet készíteni. Ez a  gépészeti tervezés egyik legfontosabb feladata. Időben kell gondoskodni róla, elkésett tervezés vagy kialakítás sokszor gondot okoz.

 

Gravitációs szellőzés kialakítását előre be kell tervezni. (Többemeletes házban gyötrelmes feladat  későbbi megoldást találni.) Elszívást légcsatornába vagy klímába kötni nem szabad!

 

Burkoló anyagok nagy választékával segítjük az egyedi igények megvalósítását. Mozaik csempék széles választékán kívül Igényes formakerámiákat kínálunk, melyekből ergonomikus padok, falfülkék,  vagy díszítések alakíthatók ki.

 

Ne féljünk a harsányabb színektől !
Merész színvilággal kialakított gőzkabinok a törökfürdők hangulatát varázsolják otthonába.

Wellness koncepció Wellnesstechnikai tervezés Látványtervezés Termékek, megvalósítás, kivitelezés Szervíz
oldal tetejére    fel  

ALBATROS Kft. Wellnesstechnika © alapítás éve 1993.
cím: 1036 Budapest, Lajos utca 80. (passzázs)  |   telefon: +36 30 931 5531  |   fax: +36 1 437 0001  |   e-mail: info@albatros.hu
design: www.ekome.hu