Élményzuhany

A wellnesstechnika fejlődéséből a zuhanyok sem maradtak ki. A 3 fal közé ékelődő szögletes zuhanytálcák helyett teret nyertek a lendületes ívekből álló zuhanyfalak, melyek vizes szerelvényei az egyszerű zuhanyfejtől kezdve a különböző esőképekkel ellátott, programokat lejátszó, fényterápiával kiegészített élményzuhanyokig terjednek.

 

Élményzuhany Albatros Wellnesstechnika

 

A modern wellnessben az élményzuhany rendkívül kedvelt önálló attrakció !

 

A múlt század közfürdőit idéző egymás mellé sorolt szocreál zuhanysor helyett mind magán, mind közcélra élményzuhanyokat kínálunk.

 

Élményzuhany Albatros Wellnesstechnika
Archiv közfürdő

 

Trópusi eső  élményzuhanyunk
Szinte minden érzékszervünket célba veszi... A bőrt hideg-meleg esőképek frissítik, az illatok az orra, a dörgés-villámlás a fülre és a szemre van hatással.
Hunyja be szemét, hagyja magát egy kis időre elvarázsolni. A több percig tartó program különböző hőmérsékletű esőfajtákkal, változó esőképekkel (ködszitálás, nagy szemű zápor, szemerkélő eső, stb.) a trópusi vihar keletkezését, tombolását, majd lassú elvonulását érzékelteti. A finom szitáló, majd zuhogó esőt menydörgés és villámlás kíséri, a vízbe injektált illatok a friss eső áztatta mező illúzióját varázsolják a kabinba. A vihar elmúltát madárcsicsergés hangja jelzi.

 

Élményzuhany Albatros Wellnesstechnika

 

A polár vihar  hidegebb esőképeivel a felhevült test hűtésére szolgál, nagyon kedvelt szaunázás vagy gőzfürdőzés után.

 

Vödrös élményzuhany - dézsazuhany

Vegyen egy nagy levegőt és próbálja ki szaunázás után milyen élményt jelent, ha egyszerre 10 liter hideg víz zúdul a nyakába.

A fa dézsában gyűjtött hideg vizet egy lánc meghúzásával borítjuk nyakunkba. Egyedülálló hűsítő élmény !

 

Élményzuhany Albatros Wellnesstechnika

 

A dézsa hűtő típusú zuhany, szaunázás után kiváló, és némileg helyettesítheti az északi  szauna kultúrából ismert hideg vizes mártózást, a hóban való hempergést.

A dézsazuhany egyre erősebb alternatívája a csobbanó medencének. Beruházásával megtakarítható a csobbanó medence helyszükséglete, bonyolult kialakítása, a vízzárás, a hozzá tartozó mini uszodatechnika, vízigénye, estleges vegyszerezési-, vízkezelési igénye.

De csobbanni nem lehet benne !!,
és a profi szaunások arra esküsznek !

Magáncélú wellness helyiségekbe 1 vagy 2 férőhelyes élményzuhanyt ajánlunk.
A csigazuhanyok íves formája szükségtelenné teheti a kabinajtót, a belső berendezés igény szintje pedig szabadon megválasztható. Lehet egy egyszerű zuhanyfej, lehet többfunkciós fejzuhany, oldalzuhanyok, vagy akár trópusi zuhany is.

 

Terveztesse meg velünk zuhanyfülkéjét !
Az élmény kárpótolja.

Wellness koncepció Wellnesstechnikai tervezés Látványtervezés Termékek, megvalósítás, kivitelezés Szervíz
oldal tetejére    fel  

ALBATROS Kft. Wellnesstechnika © alapítás éve 1993.
cím: 1036 Budapest, Lajos utca 80. (passzázs)  |   telefon: +36 30 931 5531  |   fax: +36 1 437 0001  |   e-mail: info@albatros.hu
design: www.ekome.hu