Beépített pezsgőfürdő

A tengeren túli faburkolatos masszázsmedencék széles skáláját számtalan kereskedő kínálja Európában. Születési helyükön ezek 90%-a a nagy kertkapcsolattal rendelkező amerikai házak kertjeibe kerül, csupán kis részüket építik be beltérre, így műszaki jellemzőiket és burkolatos megjelenésüket is erre fejlesztették ki. A fából készült burkolatot ma már műanyaggal helyettesítik, de az elektromos táplálás (230 Volt, 32A vagy 42 A áramerősséggel) és a 8 cm-es vastag hőtakaró a szabad téri származásra emlékeztet.
Európában fordított a helyzet. Részben az éghajlati viszonyok miatt, részben más okokból a felhasználók nagy többsége nem teszi ki pezsgőfürdőjét a szomszédok szeme elé, beltéren használják.

 

Az Albatros Kft. a beltéren sokszor stílustalan burkolati megjelenése helyett a ház saját stílusához illő beépített medencéket  kínál. A fa- vagy műanyag burkolatok nélkül telepített medencéket a födémbe süllyesztve építjük be, igazodva a szoba, télikert, wellness helyiség- hangulatához. A  hölgyek által is mozgatható vékony termotakaró, a kazánra  köthető olcsóbb fűtésrendszer, a vagyonbiztonság, stb, mind a beépített medencék mellett szólnak.

 

Beépített pezsgőfürdő Albatros Wellnesstechnika

 

A szervizelhetőség miatt a gépészet elhelyezése és hozzáférhetősége előzetes egyeztetést, időben történő tervezést követel.

 

Beépített pezsgőfürdő Albatros Wellnesstechnika

 

Tegye lakása díszévé pezsgőfürdőjét !

 

Wellness koncepció Wellnesstechnikai tervezés Látványtervezés Termékek, megvalósítás, kivitelezés Szervíz
oldal tetejére    fel  

ALBATROS Kft. Wellnesstechnika © alapítás éve 1993.
cím: 1036 Budapest, Lajos utca 80. (passzázs)  |   telefon: +36 30 931 5531  |   fax: +36 1 437 0001  |   e-mail: info@albatros.hu
design: www.ekome.hu